Дългогодишно приятелство и усет към качествената музика – това са двата компонента, благодарение, на които пловдивчаните Рангел и Александър УСПЯВАТ и добиват широка популярност в музикалните среди.

Публиката ги познава като диджей Reggi и диджей Myggsy, които омагьосват всеки, щом излязат под светлините на прожекторите и застанат зад пулта.

Освен колеги, те са не просто приятели, а най-добри приятели! Рангел (42) и Александър (39) смятат, че именно разбирателството между тях е нещото, което им е помагало през целия им съзнателен живот – както в професионален, така и в личен план.

Музиката е била винаги част от живота им. Те започват сътрудничеството си през 2007 година, а музикалните им предпочитания и стилове, които харесват успешно се преплитат. Така се ражда идеята за Reggi и Myggsy. Следват различни изяви с много известни музиканти и певци. За кратко време пловдивчаните добиват популярност и започват да пускат в едни от най-добрите клубове в цялата страна.

През свободното си време обичат да играят футбол и тенис. Независимо от натоварения график, Рангел и Александър не забравят за своите приятели и винаги отделят част от времето си за тях.

Популярният тандем са на музикалната сцена повече от 13 години, но въпреки това считат, че подготовката преди участие е задължителен компонент, за да се задържиш на върха.

Срещите с публиката им са безбройни, но към една от тях те имат особен афинитет: „Пловдивската публика винаги е била стимул за всички диджей. Тя ни кара да обичаме още повече нашата професия!” – споделят Reggi и Myggsy пред Trafficnews.bg.

Добрата новина е, че след броени дни пловдивското дуо отново ще избухнат на макс, заедно с любимата си публика. Мястото е W Garden, денят е събота (12.10.), а партито – жестоко. Съпорт ще им дадат DJ TONI  x  MC P, а входът за всички дами ще бъде свободен.

Ако вече правите своите планове за съботната вечер, не забравяйте, че може да се възползвате и от първия безплатен транспорт в Пловдив – парти бусът на комплекс 5points.bg.

Ето и двата маршрута, по които ще се движи парти бусът: