След години прекарани в Доминикана и Испания, вдовицата на убития през 2005 г. подземен бос Жоро Илиев, се премести в Ню Йорк. Именно и там я посети най-близката й приятелка Адриана Тюркмен, вдовица на Филип Найденов-Фатик, който също се занимаваше с подземни афери и бе застрелян, пише novini.bg

Компания на „кървавите вдовици“, както често ги наричат, им правят и дъщерите на Фатик - Адриана и Александра, която също живее в Ню Йорк от дълго време. Както на снимките ясно се вижда трите са в повече от добро настроение, а дългогодишното приятелство на Адриана и Мая бе запечатано преди години след отварянето на общият им салон за красота в края на централния булевард „Витошка“.

Припомняме и друг факт на 25 август 2005 г. снайперист застрелва Георги Илиев пред десетки свидетели. Убийството е сходно с това на Илия Павлов, а Главният умира на място пред заведението си в Слънчев бряг. Жена му Мая наследява цялото му състояние, включващо движими и недвижими имоти, редица хотели и заведения в Слънчев бряг и Златни пясъци. За броят на къщите и апартаментите из цял свят може само да се гадае, но според запознати, двойката има имот във всяка по-голяма държава.

Най-ценното, което Илиева получава е пълно попечителство над трите им осиновени деца Георги-младши, Андреа и Криста, както и яхта за близо 4 млн. лева - „Маями“, кръстена от Георги Илиев на любимата му жена.