Два мощни автомобила Субаро Импреза профучават с 200 километра през Тунела. Шофьорите им - пловдивският пилот Костадин Щерев - Шпльоки и арх. Божидар Карапанов  са се обзаложили на хилядарка. Гонката обаче е разрешена и е сцена от лентата "Един живот" - късометражен филм на  пловдивчанина  Георги Стефанов, по-известен като Жоро Визиото. Днес излезе и трейлърът на "Един живот", а до края на месеца ще бъде готов и целият филм с времетраене 30 минути. 

Сценарият е с класическите елементи на холивудски екшън - тунинговани коли, тунинговани жени, любов и фатален край. Красива пловдивчанка излиза на клуб с приятелки и става обект на ухажване от страна на напорист баровец. Звъни за помощ на приятеля си, той пристига и разбира  се следва хубав уличен бой. В скандала се намесва дилър на улични гонки и им предлага да решат спора си по „по-модерен начин“ – да се състезават с колите си. Двамата залагат голяма сума и автомобилите си  и състезанието започва.

В ролята на нахалния баровец ще видим пловдивския пилот Костадин Щерев - Шпльоки, арх. Божидар Карапанов  играе „приятеля“ на фаталната жена, Теодора Христова – Тери. Стефан Цончев е дилърът на гонките, който организира незаконните надбягвания. Теди Атанасова пък влиза в ролята на прелъстителна брюнетка, която плете интриги.   Божо Карапанов  се вживява в ролята на истински "стрийт-рейсър". Архитектът показва и  завидно актьорско майсторство в  диалоговите сцени.

 Режисьор на филма е Жоро Визиото. Операторът е използвал 14  ъгъла на заснемане на сцените  и най-модерна техника. Между първия и втория етап от снимките Стефанов е бил на курс в студията на UNIVERSAL в Орландо. Сценарият претърпява няколко редакции, актьорският екип -също. 

„Правим всичко това, за да покажем на младите хора, че улиците не са писти, а животът им може да се преобърне за секунда. Да им кажем: Имате само един живот! Пазете го!“, казва  Стефанов.


Емисия новини на Трафик ТВ та 11 декември 2015!

 

Още за лентата четете ТУК!

TrafficNewS.bg