Карибското безвремие и страстните нощни партита на остров Ибиса се срещат в едно ново място в сърцето на Созопол. Bamboo beach, който втори сезон събира феновете на плажните партита, отново е едно от най-посещаваните дестинации на артистичния курорт. 

Можеш да прекараш целия ден с коктейл в ръка под плътната сянка на огромните сламени чадъри, да почетеш книга в удобните легла под тентите или да вдигнеш наздравица с шампанско на залез слънце, под звуците на саксофон или цигулката. Или просто да си направиш селфи на фона на лазурните води и дразниш приятелите си, които още мечтаят за морето. 

А ако не ви се прибира - можете да продължите и с нощната програма на бийчбара.

Утре  следобед R&B феновете имат среща с популярния диджей Acho G, а на 28 юни на дневното парти  ще гостува друга известна звезда на пулта DJ Cass. 

В петък, в оазиса ще звучи гръцка музика, тъй като там ще гостува популярният бозуки бенд "Ел Греко band". Гръцката вечер, разбира се, е чудесен повод, гостите да опитат средиземноморската кухня на ресторанта в комплекса, която според познавачи, е една от най-впечатляващите в курорта. 

Менюто на Bamboo beach включва и изискани ястия от италианската кухня. 

В Bamboo Beach Bar&Restaurant предстоят и няколко гурме вечери, като в кухнята на комплекса ще гостуват известни готвачи. Те ще подготвят няколко тематични менюта от гръцката и руска кухни. На 10 и 17 юли на брега ще звучи джаз, а на 15 юли на плажа ще има горещо кубинско парти с най-популярните парчета от Острова на свободата, мохито и разбира се, салса! 

На 21 юли гостите ще се къпят в шампанско на R&B и Moet party. Сезонът ще продължи с няколко фешън партита. 

Bamboo beach се намира в залива между плаж "Харманите" и Райския залив в Созопол.

TrafficNews.bg