Звездните вторници в Пловдив продължават и през февруари! Специални гости на черното парти в W Club тази седмица ще бъдат феноменалните Ice Cream. Малин Миланов – Монти, Даниел Димитров – Ice  и Мартина Иванова подготвят уникално шоу за посетителите в заведението по време на тематичните вечери „Back 2 Black”. Групата е основана още през 1997 година.

Малко по-късно с песента “I scream” идва и първият й официален запис. Първото си парче записват с Lady B и много бързо набират популярност. Парчето се казва „Борбата” и е част е от първия албум на групата. През годините продължават да записват само хитове и печелят десетки награди. Изпълнителите са с три албума зад гърба си, с няколко номинации и награди и с над 30 000 000 гледания на клиповете си в интернет.

През последните години песни като „Захир”, „Всеки ден” и „Животът е един” ги подреждат сред едни от най-любимите изпълнители у нас, а песните им през годините ги правят любимци на няколко поколения българи!

Едно е сигурно – партито в W Club ще се запомни и ще се нареди сред най-добрите през 2017-а. Гостите на заведението ще станат свидетели и на уникална шоу програма от балет „Sugar Wings Dance Group” !

На 14-ти февруари пък на сцената на клуба се качва Жана Бергендорф! Тя ще пее за всички влюбени в половинките си, в живота или във виното! Месецът на любовта е все пак!

Гости в W Club на последното черно парти в заведението бяха едни от най-нашумелите рап изпълнители и тийн идоли Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов! Феномените от група „СкандаУ” изпяха големите си хитове „Тв и радио” и „Все тая” и вдигнаха на крак всички в клуба!  Ето и малко снимки от тяхното учасатие…