Световно известните музикални звезди Стинг и Шаги пристигнаха в Пловдив за първия си концерт на Античния театър, насрочен за тази вечер. Пловдивската публика вече е в трескаво очакване върху амфитеатралната сцена да се появи любимецът на две поколения рок музикант, който да изпее на няколко метра от тях "Shape of my heart".

Междувременно обаче хапващи под тепетата имаха реалния шанс да помолят изпълнителя да им изпее поне един куплет на ушенце!

Стинг и Шаги бяха щракнати да обядват на пъпа на Пловдив в ресторант "Виктория". Присъствието на световноизвестните изпълнители не остана незабелязано и мнозина почитатели се приближиха да огледат внимателно британеца и реге певеца.

За всички върли фенове на Стинг е известно, че той от години води изключително здравословен начин на живот, всеки ден се занимава с йога и медитация, а хранителният му режим е изцяло природосъобразен и без наличието на животински продукти.

Разбира се, рок иконата не изневери на веганството и си поръча салата "Фитнес", докато Шаги заложи на морски дарове - октопод и салата със скариди. В заблуда сте, ако считате, че рок и реге знаменитостите залагат на алкохолни напитки - особено по време на турнета. И двамата изпълнители не изневериха на минерална негазирана вода през целия си обяд.  

Музикантите са останали изключително удовлетворени от вкусовите качества на предложените блюда и приятната атмосфера в сянката на козирката на Тримонциум, а вътрешни източници издават, че музикантите са били категорични, че утре ще обядват на същото място. Вероятно масата им ще бъде запазена... но пък вече знаете къде ще се намират между двата концерта - на 19 и 20 юни.