След като близо половин година бяха разделени, Мегз и Румен Рончев отново са двойка. Дизайнерката и пловдивският бизнесмен бяха сред най-коментираните в последните месеци, предвид поредицата от скандали, които забъркаха и дори стигнаха до съда. 

Така, след голямото затишие, двойката попадна в обектива на репортер на Trafficnews. Вчера те бяха засечени да посещават заедно соларно студио в квартал "Кършияка", като не скриха близостта си. 

Докато изчакваха своя ред, Миглена Каканашева и Румен Рончев деляха един стол, а дизайнерката се радваше на своя любим, седнала в обятията му. 

Извън стените на студиото обаче, те умело се прикриваха от хорските очи и излизаха да провеждат телефонни разговори по отделно. Дълго време Мегз прекара в кабинката, събирайки бронзов загар за идното лято, а бизнесменът търпеливо изчакваше своята любима. 

През цялото време Рончев почти не свали телефона от ухото си, като съчета разговорите с разходки около Новотела, където бе паркирал и автомобила си - Порше Кайен. 

Предвид високите температури, Каканашева заложи на къса рокля в цвят розово злато, а косата си прибра на опашка. Румен Рончев пъм предпочете цветна фланелка, черни дънки и маратонки. 

Припомняме, че любовната буря се разрази в началото на февруари 2020, когато Мегз първа проговори за раздялата помежду им и официално обяви, че двамата вече нямат нищо общо. В своя публикация, тя разказа, че е прекратила връзката си с Рончев още през месец декември и официално е напуснала общия им бизнес и е прехвърлила дяловите си вноски обратно на вече бившия си „мъж”. Като причина за край на голямата им любов Каканашева определи редица несъответствия. Дизайнерката сподели и скрийншот от последния им чат във вайбър. Само два дни, преди да напусне двете фирми, Мегз подаде и молба до Окръжен съд за откриване на процедура по несъстоятелност спрямо фирмата „Розова долина”.

Мегз проговори: С Румен Рончев вече нямаме нищо общоПоследен разговор те са провели преди седмица, когато тя официално е напуснала и общия им бизнес

През същия месец февруари дойде и новината за фалит на бизнеса на Рончев. Частен съдебен изпълнител бе конфискувал част от камионите му и дори същите бяха обявени за публична продан с цена надхвърляща 272 хиляди лева, научи TrafficNews.

Причината да се изземат превозните средства, основен доход на транспортния бос, бе натрупано задължение към кредитори и бизнес партньори. Тогава, източници на Trafficnews разказаха, че със специален транспорт, ТИР-вете са били репатрирани от двора на дружеството, намиращо се в Шекер махала.

След новините за фалит, Румен Рончев даде изчерпателно интервю пред нашата медия, като бе категоричен, че фирмите му не са фалирани, нито изпаднали в несъстоятелност. Бизнесменът сподели още, че кредитите се погасяват редовно, а решението да се обяви „Розова долина” в несъстоятелност не е негово, а на Мегз и той изобщо не е знаел за това. 

Рончев обясну действията на Мегз като емоционално решение, което не е продиктувано от скандали и отказа да коментира каквито и да еподробности около връзката си с нея. 

„Аз съм на първо място джентълмен. Какво е имало между нас и какво има в момента е лично. Няма да намесвам личния живот с бизнеса. Раздялата ни е факт, както и напускането на Миглена от бизнеса. Не мога да си обясня защо е подала молба, най-вероятно е продиктувано от някаква емоция”, каза Румен Рончев и определи себе си като прероден. По думите му петте месеца в ареста са оказали сериозно влияние върху него, не само емоционално, но и финансово.

Към днешна дата, най-вероятно искрата на любовта между дизайнерката и транспортния бос е пламнала отново и е въпрос на време двамата отново да обявят връзката си. 

Поговорката "Старата любов ръжда не хваща" май се оказва повече от вярна...

Румен Рончев пред TrafficNews: Фирмите ми не са фалирали! Мегз не ме е питала за молбата до съдаВ момента той определя себе си като „прероден”