Миглена Каканашева - Мегз сложи край на спекулациите, след като публичното пространство се наводни с новини, в които се говори за евентуалната раздяла между нея и голямата й любов - транспортният бос Румен Рончев. 

След като изтри всички снимки с него и до момента не желаеше да коментира темата, преди минути дизайнерката направи официално изявление в личния си профил. В дългия текст Мегз споделя, че е прекратила връзката си с Рончев още през месец декември и вече нямат нищо общо. Двамата няколко пъти опитват да се съберат, но без успех. Последен разговор те са провели преди седмица, когато тя официално е напуснала и общия им бизнес. Причина за край на голямата им любов, според Каканашева са редица несъответствия. Дизайнерката сподели и скрийншот от последния им чат във вайбър.

Публикуваме написаното от нея, без редакторска намеса:

"За да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата. И за да мога след време отново да публикувам за любов - без да се налага да пояснявам. С Румен се разделихме през Декември.
Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле.
Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга.
Това е последният ни разговор от преди седмица, сутринта, след като официално напуснах и общия ни бизнес.
Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност.
Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...
Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина. Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. НО в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени “мъжа ми”. Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е." - гласи писанието на Миглена Каканашева.

Припомняме, че напоследък Румен Рончев често е бил забелязван в компанията на други дами, някои, от които свързани с бизнеса му.  В града под тепетата се носят слухове, че друга жена е пленила сърцето му.