Двойка пухкави дългоушковци получи за рожденния си ден дъщерята на собственика на веригата ресторанти „Тони 2000“ Антония.  Подаръкът е от новата й любов- Стилян Петров, когото повечето хора в града познават като Хофмана. 

Рожденничката е празнувала снощи в един от семейните ресторанти, а после компанията е продължила партито в нощен клуб, където всеки трети поздрав от диджея е бил за младата дама.

Хофмана лично е връчил зайците на любимата си, което означава че отново е направил добро впечатление на управата на пловдивския затвор, която го е пуснала в отпуск. Преди по-малко от месец Стилян Петров спретна шумен купон за собствения си рожден ден в „Галакси“.

Всичко това се случва, докато  излежава присъда за разпространение на наркотици.  В затвора той работи в затворническата лафка, която  е едно от най- желаните места за работа срлед лишените от свобода. 

Макар, че от няколко години е зад решетките, наркодилърът демонстрира висок стандарт на живот. По различни причини- здравословни или награди за добро поведение, Хофмана, много често е в отпуск. И явно, докато е на свобода не губи времето си, защото само за една година успя да се ожени, да се раздели с жена си и да завърти главата на  чаровната Антония. През април той е публикувал във фейсбука си следният многозначителен пост:

Ето и снимки от партито на Антония:

Още любопитни подробности от нощния живот в Пловдив четете в БОХЕМИ!

TrafficNews.bg