Един от най-посещаваните клубове под тепетата – W Club и тази седмица няма да разочарова посетителите си, защото отново вдига летвата високо и ще зарадва пловдивчани с култови партита и много положителни емоции.

Серията на купона ще започне тази вечер с Марсо и Бобката – или иначе казано Murda Boyz. Рапърите за много малко време успяха да станат популярни и да утвърдят своето място на българската сцена. За последната година направиха едни от най-открояващите се рап парчета и взеха участия в най-обсъжданите партита.Специално за най-запалените си фенове от Пловдив, кралете на ъндърграунд трап музиката ще изпълнят едни от най-големите си хитове, сред които "Купени и продадени", който излезе преди дни и разби музикалните класации и още: "Искаш", "Мороко" и най-големият им хит до момента - "Скандали". Част от музикалната програма ще стане и парчето, което момчетата от Murda Boyz изпълняват съвместно с рапъра Димчо, носещо заглавието "Времето ще покаже".

Излишно е да споменаваме, че скандалните участия на Murda Boyz пръскат клубовете по шевовете, така че остава малко време и по-добре резервирайте своето място, докато все още имате такава възможност.

Кулминацията на седмицата е пристигането на „голямата дупара” Гери-Никол под тепетата. Голям талант, провокация и много хитове. Точно в петък, тя идва с гръм и трясък, за да направи вечерта ви незабравима и изпълнен с горещи емоции, много песни, настроение и танци.

Скандалната изпълнителка ще поздрави всички всички свои почитатели от града на седемте тепета с едни от най-големите си хитове като Готина и луда, I’am the Queen, Ела и си вземи и т.н.

Поп дивата Гери-Никол се радва на все по-голяма популярност. Младата изпълнителка направо превъртя световните класации с хита си "Направо ги убивам", а видеото към песента направи фурор и удари в земята всички български стандарти. За доброто настроение на всички празнуващи ще се погрижат и изключителните W Ladies балет.

Ето и снимки от изминалия петък, когато за първи път W Club стана домакин на зрелищния шоу спектакъл InMotion, а дрескодът беше... бяло!