Хип-хоп легендите от група Ъпсурт-Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч ще изпълнят най-големите си хитове за пловдивчани този петък, а мястото-любимият на всички клуб W club. Звездното трио успява вече 20 години да е №1 в страната. За тях може да се каже, че са една от най-популярните групи в България.

Любимците на хип-хоп маниаците ще вдихнат градуса на купона както само те си знаят, а балета ще разгорещи още повече нощта.

Пловдивчани ще чуят най-големите хитове на групата-„Колега”; „Втора цедк”; „3в1”, както и новите парчета, които бързо се превърнаха в любими на публиката.

Музикантите са приятели  от деца и започват да експериментират в музиката още в най-ранните си години. През 2000 година оглавяват музикалните класации в България с хита „Чекай малко”, а малко по-късно записват и парчетата „Искам твоето тяло”, „PopFolk” и „Психопат”. Рапърите продължават да изпълняват само хитове и много бързо се превръщат в всенародни любимци.

В текстовете им има модерни послания по теми, от които би трябвало да се вълнуват повечето хора у нас.  И макар че след култовата „Бела жига”, изпълненията на Ъпсурт се превърнаха в бутикови, то когато издадат нещо ново, го правят като хората и няма у нас капaцитет, който да отрече този факт. 

 

Разтърсващо парти и много хип-хоп очаква пловдивчани на тематичното парти „Back to Black” в W Club и във вторник вечерта! Специално за събитието под тепетата пристигат  YOUNG BB YOUNG.

Свежият тандем в българския рап се срещат преди 7 години в София, на парти, и от дума на дума стават приятелчета. Всеки си е правил някакви експерименти в музиката отделно от другия, но идва моментът, в който се откриват  един друг и започват да творят заедно. С времето стават най-добри приятели, каквито са и до днес, и заживяват заедно на квартира. Музиката прераства от хоби в нещо сериозно.

Един от най-големите им хитове е „О, колко си прост”. Забавният текст, зарибяващият припев и веселият клип на песента завладяха интернет пространството като летен вирус.

Ето как пловдивчани се забавляваха в любимия си клуб през уикенда :