Клубът с най-добрия интериор, ентъртеймънт и не на последно място, обслужване - Megami Club Plovdiv тази седмица празнува своя първи рожден ден. Нощите са супер специални и уникални. Така в петък вечер Богинята на нощния живот поля празника си с много изненади за публиката. На звезден фото-кът всички гости се снимаха още на входа, а карикатурист пресъздаде обстановката от интересна гледна точка. Златен дракон пък цяла нощ беше сред гостите. Те се насладиха и на единствено по рода си в България лазерно шоу. Преди две от най-големите музикални звезди на България да се присъединят към събитието, партито подгряха певецът Стефан Стоилов и китаристът Константин Ковачев.

С грандиозно откриване и много шум публиката посрещна Мария. Актуалната певица поздрави Megami Club Plovdiv по повода и обеща вечерта да е незабравима. Всички знаем, че Мария държи на думата си и спази своето обещание.

Купонът на първия рожден ден на Богинята на нощния живот продължи в Гъмзата Брас шоу. Най-известният тромпетист в България и музикантите с него бяха жестоки в заведението. С песните на живо те създадоха уникална атмосфера в празничната нощ.

Звездно присъствие, разбира се, не липсваше. В петъчната нощ то беше в лицата на инфлуенсърката P.E.N.E.L.O.P.E., която до броени дни ще пусне на пазара нещо много специално за дамите - собствена марка червила. В нейната компания беше Николета Радукова - собственичка на "Никол Кълекшън" и д-р Панче Димитриев.

Седмицата, в която Megami Club Plovdiv отбелязва своя рожден ден, ще завърши тази нощ. Финалът ще е грандиозен, не се съмнявате в това, нали?!