Светлана Василева става все по-глезена от своя любим Християн Гущеров. Бизнесменът изненада блондинката с последен модел мерцедес опакован в огромна червена панделка.

Плеймейтката побърза да се похвали на всички като публикува снимка в личния си профил в Инстаграм, над която написа:

"През последните 2 години преминах през много трудни моменти, но както казват мъдрите хора - всяко зло за добро. А после животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем много препятствия, но въпреки тях днес сме заедно, един до друг. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си искрено сърце днес искам да ти кажа: Благодаря, че те имам!!!"

По всичко личи, че двамата са много влюбени, а Светлана вече няколко пъти е споменавала, че това е мъжът, с когото иска да създаде семейство и да му роди деца.

Преди няколко дни русото изкушение стана част от рождения ден на друга известна плеймейтка - скандалната Златка Райкова. Двете се развихриха и купонясваха до зори в столична дискотека. Разбира се, не пропуснаха да се щракнат за спомен, с което отново демонстрираха близки приятелски отношения.