Тази събота ще бъде уникална и незабравима за пловдивчани! В месеца на празниците клуб “7 Sins” подготвя специална изненада за пловдивчани - гръцката звезда Ели Кокину пристига под тепетата и ще изпълни най-големите си хитове! Заедно с нея на сцената се качва и една от най-талантливите родни звезди - Анелия!

Двете заедно ще предизвикат истинска сензация, а вечерта ще се помни дълго. Ели Кокину изгрява на музикалната сцена в южната ни съседка още през 1996 година, а името й е синоним на хубава музика.

През годините е издала десетки албуми, като някои от тях стават двойно платинени. Звездата е продала над 140 хиляди копия от албумите си. Сред най-големите й хитове са „Apohoro”, „Eroteftika” „Kardia apo giali” и още много други!

Гостите на клуб „7 Sins” ще се насладят и на изпълнението на най-новия хит на фолк фурията Анелия - „Дай ми още”. Съвсем наскоро певицата записа и песен с DJ Jivko Mix и Илиян – „Колеги”. Едно е сигурно – партито ще бъде горещо!

В петък вечерта специален гост в заведението ще бъде певецът Джордан!  С последния с хит певецът оглави всички музикални класации, песента е съвместна с певицата Деси Слава и се казва „Златото ми”.

TrafficNews.bg