В първите дни на тази седмица Пловдив побеля, а температурите рязко паднаха. Не се притеснявайте, пловдивчани! Едни от най-горещите партита, които ще ви накарат да захвърлите дебелите палта и да сложите късия ръкав тепърва предстоят. Няколко от най-големите звезди на рап музиката идват под тепетата, за да разгорещят страстите и да зарадват своите най-верни почитатели.

Още тази вечер,на сцената на W Club ще се качат невероятните момчета от група СкандаУ.  Те ще разтърсят култовото пловдивско заведение и ще зарадват пловдивските си фенове с едни от най-големите си хитове. За кратко време, невероятните Лъчо и Тото плениха сърцата на много хора и го доказват с всяка следваща песен, която се превръща в хит. Музикалния тандем ще изпълнят специално за публиката си от Пловдив песните „Мафия”, „Replay”, “РитъмЪ”, „Шесто чувство”, „Хляб и сол”, както и последните „Кокаина” и „Без да пие”, които само за няколко дни се превърнаха в хитове, а гледанията се множаха главоломно.

Изключително музикалните момчета от група СкандаУ не гостуват за първи път в W Club. Техните участия  винаги се радват на особен интерес, а пловдивчани се редят на големи опашки, само и само да се докоснат до своите любимци. За доброто настроение ще допринесе и Dj Ganx, който също ще бъде част от дивото парти Back2Black.

В края на седмицата, точно в петък вечер, под тепетата идва и обичаният от цяла България рап изпълнител Криско, който преди няколко дни грабна специалната статуетка за музикален идол на България на годишните награди The 1 Lifestyle Awards.

Рап изпълнителят ще се качи на сцената на W Club и специално за феновете си от Пловдив ще изпълни най-големите си хитове. Гостуванията на Криско в пловдивския клуб винаги са запомнящи се и изпълнени с много положителни емоции.

Досега може би е нямало път, в който публиката да не приглася  на изпълнителя, когато запее песните си, в които всеки негов почитател намира по нещо за себе си. С мощен саунд ще зазвучат обичаните: Bazooka, Лош или добър, Дали това любов е, новото му парче Герои и още много други.

Ето и снимки от изминалия петък, когато гост на W Club бешe уникалният Dj Tarkan: