През юли месец е разгарът на летните партита и почивки! Всеки иска да разпусне с чаша в ръка на някой плаж, но често не можем да се измъкнем от града. Пловдивчани обаче могат да се радват на малък оазис в центъра на града, където да се насладят на горещи плажни партита.

Тази седмица W Garden отново ще зарадва посетителите си с уникални гости, които ще донесат незабравими емоции. Още утре в Пловдив идва „златното момче” в хип-хопа Димчо!  Той ще е част от тематичните партита „Ваck 2 Black” във вторник вечер.

В клуба ще зазвучат любими песни като „Златните момчета”, „Body”, “Малките авери” и „Тайната.

Припомняме ви, че Димчо вече е бил гост в клуба, неговото участие се запомни с много танци и добро настроение.  Купонът продължи до сутринта, а певецът бе силно впечатлен от пловдивската публика.

В петък вечер пък в W Garden ще избухне турският диджей Volcan Uca! Той набра популярност с песента си, посветена на турската столица, която се превърна в тотален хит и само за няколко дни събра милиони гледания в YouTube. Парчето зазвуча в най-актуалните клубове в Европа и се превърна в любимо на феновете на хауса. „Istanbul” се подреди и на челно място в класацията на меломаните и у нас.

Заедно с него зад пулта ще застане и любимият диджей на пловдивчани диджей Seven, a момичетата от W Ladies ще напраят истинско шоу на сцената.

Ето и снимки от участието на диджей Tarik Sarul в W Garden: