Глория отказа да плати на хакерите, които са хакнали профила на дъщеря й Симона и така младото момиче остава без профила си. Жертви на подобни кибератаки станаха и още много други известни българи за последната една година.

Примата на фолка твърди, че хакерите са млади турски студенти, които се опитват да спечелят пари чрез подобен тип дейности. Известната певица обаче отказала да им даде пари, вместо това ги докладвала в полицията. 

Никъде не е уточнено колко пари са поискали престъпниците, но обикновено подкупът е над 5 хиляди лева. Според запознати подобна сума не е проблем за семейството на Симона, но майка й е предпочела да не се поддава на изнудвания и затова помолила почитателите си да последват новия профил на дъщеря й. 

Припомняме, че наскоро се разбра и кой е мъжът до обичаната от народа певица. Глория винаги е държала в тайна личния си живот, но този път стана ясно - пловдивският милионер Йордан Джермански е откраднал сърцето на примата на поп-фолка.

Той е известна персона в града и баща на 4 деца. Певицата показва открито чувствата си към пловдивчанина, като дори го е запознала с дъщеря си Симона Загорова. 

Новият на Глория - пловдивски бизнесмен и кандидат за кмет на града през 2007През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив