Примата на поп фолка Глория винаги е държала в тайна личния си живот, но този път истината излезе наяве. Мъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка е разкрит. Това е пловдивския милионер Йордан Джермански, който е известна персона в града и баща на 4 деца. 

Името на Йордан Джермански нашумя през 2007 година, когато се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата формация „Новите лидери”. На предишния вот - през 2003-а - той бе кандидат на друга нова партия „Обединение за възраждане“. През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив. Основната версия бе, че бомбата е поставена от съдружник, решил да се оттегли от общия бизнес. Тогава Джермански отказал да му изплати чуждите дялове от фирмения капитал.Тогава Джермански бе с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в опасност.

В Пловдив Джермански има участие във фирма „Сине Мора Инвестмънтс“ ООД. Името му се спрягаше и около „Випера Груп“ ЕООД и „Випера Инвестмънтс“, където е бил съдружник с адв. Иванка Митева. Миналата година той прехвърля дяловете си и в двете фирми на друго лице.

Джермански попадна и в светските хроники преди време, след като заживя с Ирен Онтева. Няколко месеца пловдивчанинът изживявал страстна любовна афера с неостаряващата моделка. Двамата бяха засичани да обикалят заедно по луксозни курорти. За красавицата Джермански организира и почивка на луксозна яхта в Миконос. Публикуваните финансови отчети на фирмите му обаче не предполагат високия стандарт на живот, който през цялото време демонстрира неуспелият кандидат за кмет. 

През месец октомври, Йордан Джермански ще навърши 48 години, а Глория е по-малка от него с 2 години. Певицата показва открито чувствата си към пловдивчанина, като дори го е запознала с дъщеря си Симона Загорова. 

В момента двамата са отседнали в българския курорт Свети Влас. Последно двойката посети Гърция, Малдивите и романтична Виена.