Примата на поп фолка Глория и новият мъж в живота й - пловдивският бизнесмен Йордан Джермански пуснаха романтичен кадър от Гърция. По всички личи, че двамата се обичат безумно, а на снимката е заснета целувка между двамата в морето. 

Преди няколко дни, певицата се отдаде на релакс в планината и реши да посъбере малко хладнина в известен уелнес хотел, разположен близо до известния ски курорт Боровец. 

Веднага след това, тя отново замина за съседна Гърция, където прекарва почти цялото лято. Любимото й място е плажа и в ръцете на любимия Йордан. Често се отдава и на различни водни спортове. 

Изпълнителката на Пайнер всеки ден показва перфектно за годините си тяло, което поддържа със спорт и здравословно хранене. 

Припомняме, че мъжът, откраднал сърцето на примата на поп-фолка е известна персона в града на седемте тепета и баща на 4 деца. 

През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив, а през през 2007 година се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата формация „Новите лидери”. 

Новият на Глория - пловдивски бизнесмен и кандидат за кмет на града през 2007През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив