Огромен интерес предизвика екзотичното турне на фолк певицата Галена. Тя вече пя в Торонто, където на 17 ноември българската общност се събра, за да аплодира едно от големите имена в българската музика. 

Българската звезда отново доказа, че появи ли се на сцената – скука не може да има. Това се потвърди и на следващия ден, когато Галена изнесе първия си концерт в Чикаго. Преди да стъпи в САЩ, певицата отдели няколко часа, за да се разходи в Торонто, пише planeta.tv

“Не искам подарък скъп и голям... Предпочитам да са много“, написа закачливо певицата под снимка, която ни напомни, че Коледа наближава.

Следващата спирка в Канада бе едно от чудесата на света - Ниагарския водопад, а заедно с певицата бе един от най-важните хора в екипа й – стилиста Добромир Киряков.

Традиционното място за срещи със звездите на музикална компания “Пайнер“ в Чикаго – Escape Lounge & Sports Bar сe оказа тясно да събере всички желаещи да чуят и видят Галена на живо. Билетите за този концерт бяха разпроданени отдавна, затова организаторите насрочиха втора дата – на 25 ноември. Българската публика показа горещия си темперамент и уважението си към българските изпълнители, затова цяла вечер се весели от сърце и пя с Галена.

На свой ред певицата също отправи благодарност за възможността отново да усети любовта на сънародниците ни в Америка: “Благодарности за поканата на Петя Романова, която за пореден път се погрижи за перфектната организация и за приятния ми престой в Канада и Америка“, написа тя във фейсбук.

В момента, Галена се намира на борда на круизния кораб “Carnival Victory”, където продължава с концертните си изяви. Маршрутът е от Маями до Бахамите и обратно.