Чаровната брюнетка Гергана Добревска реши да разнообрази сезона с екскурзия до Китай. В личния си профил в Инстаграм тя си сподели няколко снимки, на които позира в ултрамодерения Хонг Конг, както и в града с богато китайско и португалско културно наследство – Макао.

На нито един кадър не присъстваше обаче гаджето на пловдивчанката – младият бохем Кирил Търев. Младежът, който е общински съветник,  завършва университет в Женева, а сега работи в компанията на баща си – Атанас Търев.

Младата пловдивска двойка обича да пътува до различни дестинации, последните от които бяха Рим, Малдивите и Тайланд. Почти цяло лято те прекараха в Гърция, обикаляйки с яхта на красивите острови в Егейско море. 

Гергана и Кирил все още не говорят за сватба, но преди няколко дни видео на техен приятел в социалните мрежи, разбуди любопитството ни. На купон в столично заведение, под звуците на гръцки ритми, диджеят поздрави пловдивския милионер, като нарече Гергана „бъдещата му жена”. На пищния купон, пловдивската двойка бяха с приятелите си Александър Багаров – Италианеца и половинката му.

В Китай, Добревска беше заедно с пловдивския адвокат Георги Колев и семейството му.

Той качи снимки от екскурзията в личния си профил във Фейсбук, като на една от тях написа: „Светът съществува само, благодарение на вярата на китайците в американския долар...” Известният пловдивски бохем, обожава съпругата си Доби, дъщеря си Надя и синът си Александър и винаги намира начин да ги зарадва.