Фенове призоваха да бъде отнета короната на Мис Плеймейт Нора Недкова. Тази реакция е следствие от агресивното поведение и липса на възпитание, което плеймейтката продължава да показва в предаването „Черешката на тортата“.

Припомняме, че нахаканата блондинка се взе за част от кралското семейство и се изказа изключително некоректно, като засегна голяма част от българското население. „Макароните и бобът са храни за простолюдието“ - това бяха думите на дъщерята на политика Николай Недков, които предизвикаха гневни коментари от рода на: „Развалихте предаването с тези две грешки на природата“ и „Кравата с джуките да хваща този до нея за нашийника и да си ходят“. И това са само част от множеството изказвания на потребители в социалните мрежи. 

Кулминация в представянето на Недкова в шоуто стана физическата й саморазправа с коафьора Виктор Кулагин, заради обвинението му, че блондинката изкарва прехраната си със секс срещу заплащане. 

Подобни обиди по свой адрес Недкова неведнъж е определяла като проява на завист. Въпреки това, Нора явно е осъзнала грешката си и побърза да се извини, че е реагирала така прибързано като пусна послание във Фейсбук, което гласи: 

"Както всички видяхме, последните дни, неумишлено съм успяла да ви провокирам. Съжaлявам, за всички грешно разбрaли. Факт е,че през 90-те по време на икономическата криза, милиони от населението на Куба се изхранват с минимални продукти-един от които е пастата! По никакъв начин не се опитвам да оправдавам моменти от държанието си първата вечер! Лошо е да съдите прибързано, когато сте наблюдавали 40 минути от 10 часов снимачен ден".

Различни слухове се въртят в медийното пространство. Един от тях е, че бащата на Нора Недкова е главният виновник за нейното неадекватно поведение, тъй като задоволява всяка нейна прищявка от най-ранна детска възраст. Николай Недков е политик и дългогодишен шеф на „Златни пясъци“ АД. Според слухове във варненския регион, именно той е купил титлата й Мис Плеймейт и всеки месец я спонсорирал с по 10 бона.

Няколко дни след като Нора Недкова спечели титлата мнозина твърдяха, че бюстът й не е естествен, и че скандалната дама се е подложила на хирургическа намеса.

Николай Недков обаче не можел да слуша неверни коментари, относно дъщеря си и побързал да я защити. Част от неговите думи били да не обръща внимание на злобарите и клеветници, а да си гледа живота. Относно явяването й в конкурса той коментирал, че е достатъчно голяма, за да взима самостоятелни решения, като нито той, нито жена му се намесвали в живота на плаймейтката - тя имала свои виждания и ги отстоявала по свой начин.

Друг слух пък е в пълно противоречие с казаното дотук. Според него родителите на Нора са се отказали от нея и не искат по никакъв начин да бъде свързвана с тях. Причината била политическият статут на баща й, който не можел да прикрие срама от скандалното поведение на дъщеря си, разголените снимки и десетките естетически процедури. 

Във варненския регион упорито се говорило, че бащата на знойната блондинка се отказал от нея в момента, в който заминала за София, уж за да учи в Нов български университет. Лекциите Нора Недкова съчетавала с еротични танци в известен столичен клуб – факт, който посрамил семейството й.

Майка й Юлиана пък нямала нито една снимка с дъщеря си в личния профил във Фейсбук и Нора дори не присъствала в списъка й с приятели. В същото време редовно и гордо си качвала снимки със сина си – 16-годишния Михаил.

Баща й Николай Недков пък не се е показвал публично с дъщеря си от 2011-а година, когато Нора е била на 18 години и е нямала нищо общо с визията си в момента. Именно заради еротичната й професия и съмнителните връзки с богаташи се твърди, че родителите й са се отказали от нея.

Николай Недков е доста известно лице в морската ни столица. Той е дългогодишен изпълнителен директор на „Златни пясъци“ АД. В края на 2012 година той и шофьорът му били пребити с метални тръби. Автомобилът му бил засечен пред дома му в село Приселци, а след това отвлечен. В гориста местност над варненския квартал „Аспарухово“ е извършен побоят, следствие на който Недков е бил с тежка телесна повреда, със счупен крак, ръка и няколко ребра. 

Инквизиторите не са открити, но из Варна се носят слухове, че поръчителят е Илия Павлов, който в онези години водил ожесточена битка с управата на все още нераздържавеното дружество "Златни пясъци“. Тогава Недков бил лично протеже на Иван Костов, като туристическият бос участвал в продажбата на десетки хотели и апетитни активи на „Златни пясъци“. Година и половина след това Недков подал оставка като изпълнителен директор на дружеството.

Говори се, че покрай продажбата на „Златни пясъци“ Недков е натрупал състояние, което ще стигне и за внуците му.