Плеймейтките Николета Лозанова и Златка Димитрова приковаха погледите в пловдивския клуб Мегами. Това се случи по време на сребърното парти по повод 25-я рожден ден на козметична компания Christian of Roma. 

Бляскаво светско събитие бе част от съпътстващата програма на Италианския фестивал на красотата.

Впечатляващият мултимедиен коафьорски спектакъл разказа еволюцията на "революцията" във фризьорството у нас. В това спиращо дъха шоу се сляха минало, настояще и бъдеще, за да обединят една епоха в България - тази на красотата.

Зрителите видяха метаморфозата на 4 красавици и четири бранда - "Alfaparf", "BES", "OWay" и "Sexy Hair". В тематичното "Силвър парти" се вля и авангардът на стилистите у нас - Любен Николов, Венелин Кондаков, Ивайло Колев, Конда и др. Дрескодът бе сребърен - от облеклото до бижутата, грима и прическите.

Как премина шоуто и какво споделиха звездите - вижте във видеото: 

Водещ на шоуто бе Евгени Минчев. Миниконцерт изнесе и певицата Тони Димитрова и звездата на английския X factor - индиецът Амрик Чана.

За обща снимка на подиума се качиха едни от най-известните имена в родния хайлайф, представители на бизнес елита и медиите. На изключително бляскавото събитие присъстваха Николета Лозанова, която е била и лице на "Christian of Roma", плеймейтката Златка Димитрова, носителките на короната "Мис България" - Наталия Гуркова за 1998 г., Габриела Василева за 2012 г. и Габриела Кирова за 2016 г. Сред вип-гостите бяха певиците Силвия Кацарова и Диана Дафова, светският коментатор Мариян Станков-Мон Дьо, журналистите Борис Ангелов и Антон Стефанов.

Кулминацията дойде със звездното участие на Златка Димитрова и стилистите на L’ANZA, които неусетно превърнаха 3D-зрелището в реално случващо се на сцената шоу . Екипът на бранда начело с българския фризьор Конда на живо изработи своите 4 варианта за визии на красавиците с изначално различна външност. Артистичен директор на шоуто бе Маури.

"С този иновативен подход на визуализиране публиката видя в рамките на кратък времеви интервал как едно и също момиче може да изглежда по 5 различни начина според критериите и посланията на различни творци стилисти", обясни собственикът на "Christian of Roma" Елена Кристиано. Поканени бяха всички партньори, сътрудници и приятели, с които през годините "Christian of Roma" е изграждала своя облик и продължава да развива дейността си.