Звездата Преслава пусна поредна мила снимка, на която в ръце държи най-голямата си гордост – първородната си дъщеричка Паола.

До момента изпълнителката е споделяла в публичното пространство няколко фотоси с малката принцеса, но все още не смее да покаже лицето й.

На кадъра Преслава е облечена с елегантна светло розова рокля с блестящи мотиви, а Паола в бебешки гащеризон в същия цвят.

Нека си припомним в хронологичен ред снимките на бебока, появили се в мрежата:

На 14 септември  мега звездата на Пайнер публикува снимка на бебешко краче в личния си профил и написа: "Добре дошла на нашата Малечка-Палечка!".

Втората снимка на дъщеричката й се появи на 15 септември, а на нея се вижда розовият биберон, както и малката ръчичка на принцесата.

През месец ноември бе качено видео с малката Паола, сгушена в “кенгуру” в прегръдката на мама, което веднага предизвика интерес и за кратко регистрира многобройни преглеждания.

На един от най-светлите празници Рождество Христово Преслава отложи коледните си участия и отбеляза подобаващо първата Коледа на малката Паола. "На Коледа стават чудеса, пожелайте си нещо", написа певицата в социалната мрежа "Инстаграм" и сподели снимка, на която позира с бебчето.

А ето и един кадър от първите дни на новата 2019 година

Последната публикация бе по повод рождения ден на лелята на Паола и сестра на Преслава – народната изпълнителка Ивелина Колева, която по това време бе на турне в Щатите.

„Честит рожден ден,лельо! Не забравяй да ми купиш подарък от Америка” – гласеше текста под кадъра.

Припомняме, че дъщеричката на изпълнителката се роди навръх Кръстовден - 14 септември и носи първата буквичка на родителите си - мама Преслава и татко Павел.

Преслава вдигна голям купон в чест на малката Паола СНИМКИДжена и Наско Канара, Софи Маринова, гайдарски състав и още куп колеги и гости пиха и пяха до зори