Само седмица, след като на бял свят се появи малката Паола, Преслава и Павел поляха подобаващо раждането на дъщеричката си. 

В компанията на колеги, клиенти и приятели, радостните родители почерпиха за раждането на тяхната принцеса и вдигнаха куп наздравици. 

Двамата изглеждаха повече от щастливи и през цялата вечер не скриха любовта помежду си. Изпълнителката е в отлично здраве и изглежда още по красива след раждането и в отлична форма. 

Джена и Наско Канара, Софи Маринова, Борис Дали и Илиян бяха само част от звездните гости. 

Над 100 души пиха и пяха и се веселиха до зори! Старт на големия купон бе даден от оркестър "Кристали", които запяха култовата песен "Съдба" и за секунди вдигнаха градуса на настроението.

След няколко изпълнения, те поканиха на сцената гайдарски състав "Рожен", които накараха всички присъстващи да настръхнат под звука на каба гайди и специално поздравиха първата рожба на младото семейство с песента "Девойко, мъри хубава".

Преслава не остана безучастна към изпълнението и запя с пълен глас, завладяна от магията на българския фолклор. 

Ред дойде микрофона да вземе жената-глас Софи Маринова, която отправи своите пожелания към Преслава и Павел и тяхното малко съкровище.

След като зазвучаха песните "Василица" и "Амалипе" в изпълнение на Софи, така, както само тя го може.

След нея, на дансинга се появиха колегите на Преслава от музикална компания "Пайнер" - Борис Дали и Илиян, а след тях своите пожелания отправи фолк певицата Джена, която бе на партито в компанията на съпруга си - Наско Канара. 

"Раждането на първа рожба...това е най-хубавия момент в живота на една жена! Скъпи Преслава и Павел, бъдете живи и здрави и пазете любовта, която гори в сърцата ви! Не позволявайте на хората да я развалят, така както правим аз и Наско, тъй като знаете как стоят нещата в нашия бранш." - каза Джена.

Гостите, които имаха щастието да бъдат поканени се насладиха на отрупани от деликатеси и отбрани питиета маси. 

Припомняме, че наследничката на известната изпълнителка се роди на големия български празник Кръстовден и очевидно е кръстена на татко си, тъй като името Паола е видозменена форма на Павел.

Преслава разкри името на дъщеричката си СНИМКИМалката е кръстена на баща си

След раждането, щастливата мама и малката принцеса бяха затрупани с куп цветя и луксозни букети. 

С луксозни подаръци затрупаха Преслава след ражданетоEдна от най-обичаните изпълнителки роди момиченце на големия български празник Кръстовден