Египетските медии буквално откачиха по родните звезди - племейтката Николета Лозанова и мускулестият Лазар Ангелов. Макар и българин, Ангелов от години е доста популярен в цялата държава. Той често е гост на известните египетски риалити формати, дава интервюта за местни медии и е собственик на два фитнеса, които отвори в Египет, носещи името „ЛА7“.

Интересното, че в момента египетските медии гръмнаха със слуха, че красивият инструктор има задявка с родната плеймейтка Ни Ло. 

Пловдивчанката рекламира продуктите на Лазар Ангелов и тренира във фитнеса по специално създадена за нея програма, което предизвикало вниманието на медиите в Египет да свържат снимките на Николета с книгите на Лазар и честите им контакти в социалните мрежи с връзка между тях.

 

Двамата са обявени за "най-красива двойка в света", а жълтата новина плъзна навсякъде в Египет. В определени медии, Николета е спрягана и представяна като бившата приятелка на Кристиано Роналдо.

Мускулестият милионер Лазар Ангелов дори вече е получил и покана за съвместни медийни изяви в Египет с Николета. Същевременно плеймейтката пък вече говори открито в България за връзката си с Ники Михайлов, на когото преди дни се обясни в любов с писание в личния й профил в Инстаграм. 

Дали двамата с Лазар няма да се възползват от добрата финансова страна и няма да позират като двойка в африканската държава по подобие на американски медийни двойки, предстои да разберем...