Джулиана Гани и годеникът й Илиян си подариха уединение и романтична екскурзия. Влюбената двойка бяха за два дни в Мадрид. Следващата дестинация, споделят те, е Мексико.

"Ще си направим образователен тур. Десет дни ще бъдем в Мексико, като сме си обещали да посетим най-интересните дестинации", разказва Илиян пред TrafficNews.

Фитнес инструкторът каза още пред екипа ни, че в момента пише втората си книга, която ще бъде на високо медицинско ниво. С помощта на популярни български лекари той е успял да се справи.

"Още по-интересното е, че книгата ще бъде посветена на Джулиана. Очаквам да има успех, защото досега не е писана книга от такова естество", казва още той.

Припомняме, че популярната двойка ще участва в най-новия уеб сериал на Vbox7. 

Поредицата ще носи интересното име "Салонът", в който известната моделка ще бъде в ролята на фризьорка. Героинята й носи името Джиджи, а единственото нещо, в което е готова да се закълне, е личният й хороскоп.

"Аз ще бъда гадже на Джулиана и в сериала. Сюжетът е изключително интересен и забавен. Скоро ще излезе и премиерната дата", сподели Илиян пред TrafficNews.

Джулиана Гани ще бъде героиня в уеб сериалВ "Салонът" известната моделка ще бъде в ролята на фризьорка