Джулиана Гани ще бъде героиня в най-новия уеб сериал на Vbox7. Поредицата ще носи интересното име "Салонът", в който известната моделка ще бъде в ролята на фризьорка.

Героинята й носи името Джиджи, а единственото нещо, в което е готова да се закълне, е личният й хороскоп.

"Аз съм готина,модерна,разкрепостена и..много влюбена. Моята героиня носи чара на модерната жена,която е предана на своите приятелки, малко суетна и..пред фалит", споделя самата Джулиана в социалните мрежи. 

Припомняме, че наскоро името на пловдивчанката бе замесено в скандал с фитнес инструктора Ричард Величков. Тогава Ричард публично обиди блондинката и нейното гадже Илиян. Той каза, че тяхната книга за отслабване е неефективна и нарече Гани "свиня", а Илиян - "псевдо инструктор".

"Нямам нищо общо с това! Оценявам нападките му като лични, защото търси внимание. Благодаря на моите фенове за подкрепата, която ни оказаха", отговори пред TrafficNews моделката на нападките. 

Джулиана Гани пред Trafficnews: Нападките на Ричард са личниОбидно е дори да ни замесват в нещо, свързано с човек, който цялата държава оплю и подигра, споделя пловдивчанката