Джудистът Ивайло Иванов  изненада своята любима Лорета, като й подари незабравим ден - предложение и сватба, която бе неочаквана изненада за нея.

Шампионът по джудо Ивайло, който е родом от Монтана, успял да организира романтичната си идея с помощта на кумата – Милена. Двамата се обърнали към една от най-добрите сватбени агенции в град Варна, а организаторите се впечатлили много от идеята и дали всичко от себе си, за да бъде сватбената церемония незабравима.

Те обаче имали огромна  нужда от съдействието на всички хора, които били част от събитието, за да може тайната да се опази,  тъй като сватбата е събитие, в което се налага двама души да съгласуват и взимат доста решения.  

Събитието било изпълнено с предизвикателства, а булката Лори знаела само, че в този ден ще снима фотосесия на плажа, която била подарък от нейния любим.

В рамките на две седмици текла усилена подготовка за уникалния сватбен ден. Най-труден бил изборът на роклята на булката, но само за три дни били направени всички корекции.

Известната гримьорка – Виктория Радославова, която трябвало да гримира Лори за фотосесията също била предупредена за тайната изненада. Нейната задача била да извика булката по-рано, за да успее да я гримира като булка, а не както очаква русокосата красавица.

Най-интересната част било мястото на подписването. Вълшебните феи от сватбената агенция имали задачата да сбъднат една мечта на булката – сватба на плажа.

В денят на събитието пристигнали Ивайло и Лори, която си нямала и идея какво се случва. Когато стъпили на ситния пясък по плажната ивица, нейният любим я отвел до романтичното място, паднал и на колене и поискал ръката й. Булката дори не се и замислила и с вълнение приела. Появила се бъдещата й кума и повела булката в неизвестна посока, където я очаквали шаферките, роклята и обувките... истинска приказка.

Мястото било Lighthouse Golf & Spa Resort, а украсата семпла – небесно сини и бели цветя.

Булката, която неможела да прикрие вълнението си, се чувствала като в истинска приказка. До нея стоял нейният любим, кумовете Милена и Стоян и любимите й хора, с една дума церемонията била за чудо и приказ.

Дали следва и толкова незабравим меден месец, предстои да разберем.