След грандиозният си концерт с група “Ахат” в събота вечер, Джо Лин Търнър вечеря в елитният пловдивски ресторант Note Di Vino. Шеф Николай Лапунов посрещна легендарния вокалист на Дийп Пърпъл и Рейнбоу с блюда от морски дарове и Dry aged Black Angus стекове. Скариди “Giant Tiger”, калмари и октопод на Josper BBQ бяха само част от нещата, с които вечеряха важните гости.

На следващия ден Джо избра да представи своята марка вино, King of Dreams, кръстена на един от хитовете изпълнявани от певеца в годините му с великите Дийп Пърпъл. Ресторантът бе тесен за всички желаещи да се докоснат от толкова близо до един от най-известните рок вокали на нашето време. Специално за винената презентация, Шеф Лапунов бе избрал да направи тристепенно Гурме плато съдържащо: Тапената от козе сирене с трюфели с шведски пълнозърнест хляб, бонбон от фоагра с Парма хам,  Терин от калифорнийски заек с лимон и мащерка, олио от черен чесън и бородински тост.

Точно в 19.00 часа Джо Лин Търнър бе посрещнат с аплодисменти от чакащите го с нетърпение гости. Трогнат от топлото посрещане още от предната вечер, рок идолът подари специален подарък на собственика Юлиян Алекиев и съпругата му Дарина. Рядка  бутилка Магнум, King of Dreams, като специално я подписа. “Оставям този скъп спомен тук в ресторанта, така всеки ценител ще може лично да се докосне до тази безценна реликва за мен” .

Ще помня този ден винаги, Джо е един от любимите ми изпълнители от дете. Не съм си и мечтал, че ще имам подобна възможност да си говоря с него приятелски от толкова близка дистанция. Изключителен човек! Земен, човечен, забавен, Джо разби представите ни за звезди от световен мащаб, всички хора се ръкуваха, снимаха, говориха с него, не отказа на никого!”, развълнуван и просълзен коментира г-н Алексиев.

Вечерта бе предвидена просто като винена презентация и среща от близо с великият музикант. Всички се насладиха на храната на Шеф Лапунов и виното King of Dreams. Шеф Лапунов бе извикан от Джо и съпругата му Мая, които лично поднесоха комплиментите си на Топ готвача. Впечатлен от всичко, Джо обеща, че лятото отново ще посети Note Di Vino след предстоящ концерт под тепетата.

Вечерта преминаваше под музикалните изпълнения на Костадин Бекирски, пианиста на ресторанта. Силно впечатлен от него, Джо спонтанно стана и реши да изпълни няколко парчета в дует с пловдивският музикант. Ресторантът гръмна от бурните аплодисменти на почитателите на певеца. Всички се надяваха тайно, че рок иконата все пак ще изпълни някоя от великите си песни. Той изпя няколко хита, но всички бяха смаяни, когато Джо по брилянтен начин изпълни “ My way” на великият Франк Синатра. “Той е там, горе и сега ни гледа”, коментира певецът и посочи гледащият го от стената портрет на Франк Синатра. Накрая Джо посвети едно изпълнение специално на своята красива жена от Беларус, Мая. Той и подари песента “You are so beautiful” - на друг великан, Джо Кокър.