Малък синеок леопард е подарил Благой Георгиев на любимата си Есмер броени дни след сватбата им. Младоженката вече се похвали с подаръка в Инстаграм и качи няколко снимки на новия си домашен любимец. Малкият хищник предизвика бурна полемика в социалната мрежа, тъй като приятелите на моделката са разтревожени какво ще стане с нея, когато леопардът порасне. "Котката си е котка!" отговаря милионерската наследница. Животинчето очевидно си живее като истински котарак в имението на двойката.

Джизъса и Есмер Омерова се ожениха преди две седмици в петзвездния хотел „Радисън“ в Москва. Като настоящ играч в „Рубин Казан“ и бивш в „Терек“ (Чечня) на сватбеното тържество на Джизъса присъстваха спортисти, политици и други известни личности, които се отчетоха подобаващо. Сред скъпите дарове, които младоженците получиха, са възглавници от кадифе с диаманти, златни часовници и куп диамантени накити. Скъп порцеланов сервиз, на който е изобразена най-пищната джамия в Казан, също е част от сватбените подаръци. Както източните традиции повеляват, булката получила бял чадър с инкрустирани диаманти.

Гост на церемонията бе певецът Йосиф Кобзон, като според осведомени източници хонорарът му е бил платен от лидерът на Чечня Рамзан Кадиров.  

Отглеждането на екзотични животни явно се превръща в мода сред богатите, тъй като все по-често във фейсбук се появават снимки на хищници, които хора отглеждат в домашни условия, въпреки забраните. 

Как варненец отглежда 2 тигъра в дома си четете ТУК!

TrafficNews.bg