Любимата реалити звезда на България Джино Бианкалана претърпя 5-часова операция в Анкара. Той отново легна под ножа заради проблем с крака и пластината в него. По време на интервенцията е бил отстранен металния имплант от коляното до глезена в левия крак на Джино. Той му бе поставен преди 2 години в Америка, след като се потроши при тежка катастрофа с мотор и едва оцеля. Поставен е нов имплант и сега предстои на Джино да се възстанови.

„Горе-долу съм добре. Няма да се предавам. Всичко ще бъде наред. Надявам се този път да имаме пълен успех“, разкри ТВ звездата в телефонен разговор за „Телеграф“.

Плътно до него е брат му Боби Ташев. Двамата дори публикуваха снимка от болницата. По всичко личи, че братската обич между тях е много силна и братът на Бианкалана също се е прибрал от Америка, за да подкрепи Джино при интервенцията.  

Една от най-тиражираните причини за текущата операция е инфектиране на крака на Джино по време на една от първите седмични мисии в „Биг Брадър: Мост уонтед“. Тогава съквартирантите бяха наказани да живеят в тежки битови условия, което довело до усложнения.