Явно Динко от Ямбол първо действа и после мисли. Експанзивният ловец на бежанци побърза да се похвали на страницата си във Фейсбук, че фолк фурията Луна го е осъдила да й плати строшените от него очила по времето, когато си бяха съквартиранти в шоуто "ВИП Брадър". И... изтипоса документ, в който ясно си личат всички лични данни и на певицата, и неговите.

Освен кога са родени двамата, къде живеят и прочие подробности, от документа става ясно, че Динко трябва да заплати нито по-малко, нито повече от... 1000 долара, което прави 1665 лв. - десеторната цена на строшените от него "лунни" очила. Което пък ще се случи, като му удържат от хонорара, за който се е договорил с "Нова Броудкастинг груп". Реакцията на Динко е повече от лаконична: "Да влачи!".

Под поста му обаче веднага заваляха коментари, повечето от които загрижени за по-нататъшната съдба на Динко. Причината, разбира се, е неговото недоглеждане с личните данни:

Господин, поради що си толкова неграмотен? Луна пак може да те осъд , че си й пуснал ЕГН в социалната мрежа. Хахаха

Публикуване на лични данни е нарушение на закона за защита на личните данни. В този смисъл постъпката е осъдителна, съгласно законите на РБ.

Много си прост! Сега не само, че Луна може да те осъди, но вече може да имаш и няколко заема на твое име без да знаеш.

Други пък се дразнят от нахалството на Луна, чиито счупени очила според тях не струват повече от 6 лева:

Омг сериозно ли, тази е психично болна. Нека да докаже, че очилата й струваха толкова. Има една програма, с която се търси по изображение, потърси... 2,3 долара струваха.

Ма тея очила са 6 лв! Дразниш ме, приличаш на неприятен селски бобър, но оная ме дразни повече!

Бълха го ухапала Динко, евала брад, трябваше главата да й строшиш, а не тъпите очила, дето си е взела от магазин за един лев.

Ето го документа, публикуван от Динко. За разлика от него ние сме скрили личните му данни, както и тези на Луна.