Народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова стана поредният участник, който си изпробва късмета Мол Марково тепе. Депутатката и съпругът й завършиха съботния шопинг в търговския център с въртене на късметлийското колело, на което стотици пловдивчани вече се изредиха.

Наградите - фрисби и топка, които спечели председателят на Бюджетната комисия в парламента, подари на минаващо дете.

Кампанията - „Август – месец на късмета” ще продължи и днес, и всеки уикенд до края на месеца !Клиентите на мола, направили покупки в рамките на конкретния ден на стойност минимум 50 лева, събрана от максимум 2 касови бележки, ще имат право точно като вчерашните късметлии да завъртят колелото и да си направят подарък. На колелото празен участък няма! Така че всички, които го въртят, получават награда!

А тези, които отделят една минутка и попълнят талон със своите данни, ще участват и в томбола за голямата награда - уикенд за двама в хотел „Арте СПА & Парк“ във Велинград! Така че заедно с лятната награда от колелото един истински късметлия ще заведе любимия си човек или прекрасното си дете на планинска почивка, за да се поглезят със спа релакс.

Защото август е месецът на късмета в Мол Марково Тепе!