От вчера, легендарният изпълнител Василис Карас е в Пловдив. Веднага след като се настани в Парк и СПА Хотел Марково, той излезе на разходка и избра да се наслади на автентичния гръцки вкус в новото кулинарно съкровище Porto Greco Resaturant. 

Карас хапна вкусни специалитети и избра да седне на въздух, на маса в откритата част на ресторанта. Персоналът на заведението също бил развълнван от появата на мега звездата, а обслужването и отношението били както обикновено на високо ниво. 

Ресторантът предлага голямо разнообразие от кулинарни удоволствия, а сред топ преложенията попадат деликатесът Джон Дори и Синегрида. 

Мястото е и единственото в града, където може да опитате диви сладководни риби, автентични средиземноморски специалитети с изобилие от морски дарове и специално подбрани коктейли.

Василис Карас явно е решил да заложи на най-добрата гръцка кухня в Пловдив и да се засити преди концерта си, който е по-късно тази вечер в Bushido Club

Специално за участието на Карас са поръчани около 8000 карамфила, които ще бъдат поставени в табли на всяка от масите в Bushido Club, който ще се превърне в типичен бузуки бар. Участието на гръцкия изпълнител и неговия бенд ще започне в 22:30 часа, а на събитието ще пристигне и бг звездата и близък приятел на Карас - Тони Стораро.

Феновете на Карас в Пловдив подкупват боговете с хиляди карамфилиОчаква се в Bushido Club да пристигне и бг звездата и близък приятел на Карас - Тони Стораро