Хиляди карамфили са поръчани за концерта на легендата Василис Карас утре вечер в Пловдив. Цветята ще бъдат поставени в табли на всяка от масите в Bushido Club, който ще се превърне в типичен бузуки бар. 

Участието на гръцкия изпълнител и неговия бенд ще започне в 22:30 часа, а посетителите на клуба ще имат възможността да чуят на живо най-големите хитове на любимеца си. 

Василис Карас си избра топ хотел за визитата в Пловдив!Звездата на Гърция идва под тепетата за концерта си в Bushido Club на 21 юни, петък

Очаква се на събитието да пристигне и бг звездата и близък приятел на Карас - Тони Стораро, който също ще поздрави всички присъстващи с няколко изпълнения, а защо не и дует?

Защо гърците хвърлят карамфили и други цветя в разгара на веселбата? Хората от най-стари времена са си давали сметка за преходността си и са се плашели, че ако се разпуснат твърде много във веселбата си, боговете ще се разлютят.

Вълнуващо и красиво е, когато дъжд от цветя се изсипва към сцената, където е звездата на вечерта, певец, който сгрява душите с гласа и присъствието си. В Гърция по количеството „хвърлени” цветя се съди и за успеха на певеца. Случва се често той да стъпва по килим от карамфили, а сцената да е оградена от бутилки отворено специално за него шампанско. Те са красив и изискан начин да направим някого щастлив и да го накараме да се чувства специален.

Целите цветчета карамфили дават възможност и на отдалечените един от друг хора да си дадат знак, че се харесват, че се уважават, че се възхищават един на друг или пък просто че и те са там. Традицията изисква, когато дама получи такава „пратка”, да хване 2-3 от падащите върху себе си цветчета и да им се порадва, а след това да ги хвърли обратно към този, който й ги изпраща. Ако пък „получателят” е мъж, той би могъл да върне като знак за благодарност други цветя, или напитка. Цветята се носят от красиви момичета на табли и се изсипват или наведнъж, или с ръка на няколко пъти. Изсипването им на дясното рамо е знак за приятелство и уважение, а на лявото – за любов.

Още на следващия ден, в събота вечер, Bushido Club дава възможността да изживеете и най-блестящия ден в годината, изпълнен с чар и шампанско. Вдигнете световния тост на 22 Юни и прекарайте своя Moët Grand Day – ден на бляскави празненства по цялото земно кълбо, с чаша Moët & Chandon в ръка. Ще бъде незабравимо.

Всички, избрали да купонясват в останалите два клуба Planeta Payner Club by Onyx и W Garden, локализирани в най-големия парти комплекс в България - 5points.bg, също няма да скучаят.

Вижте звездната програма:

Софи Маринова и Теди Александрова в Planeta Payner Club by Onyx

В петък, на 21 юни, на сцената на клуба излиза жената глас Софи Марнова, а звездата на Пайнер Теди Александрова ще взриви публиката в събота вечер – 22 юни.

100 кила и диджей  Таркан в W Garden

Любимецът на пловдивчани – рапърът 100 кила, ще излезе под светлините на прожекторите в W Garden в петък вечер, а незаменима парти атмосфера ще създаде Диджей Таркан, който ще застане зад пулта в събота.