След пристигането си в Пловдив, звездата на Formula 1 Дейвид Култард и част от екипа на RedBull посетиха комплекс  "7 POINTS" в компанията на пловдивски бизнесмени.Те се насладиха на специалитетите на Djanam Steak House Plovdiv,а единствената дама на масата бе русокосата приятелка на пилота - Сигрид Силверсан.

След вечерята те се отправиха към Bushido club. И това е само за загрявка! Най-популярният пловдивски клуб очаква Дейвид Култард и в събота, когато фантастичният болид RB 7 ще бъде паркиран пред входа на дискотеката и всички фенове ще могат да си направят снимки. Домакините на партито са организирали welcome drink за всички гости, които ще купонясват с шампиона на Формула 1.

Както TrafficNews вече съобщи, мегашоуто ще се проведе на 25 юни. Там звездата на Formula 1 ще покаже истинската мощ на болид RB 7. Демонстрациите ще започнат в 19 часа и ще продължат 2 часа, а програмата включва любимите на българската публика поп изпълнители 100 кила и Маги Джанаварова; Red Bull атлетът и гуру на водните спортове Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetic, направени в България.

Много атракции ще очакват дошлите на място - тематични изложби, Red Bull Shop с любимите ни продукти от серията Red Bull Racing, ще имате възможност за снимки с болид и спечелване на шапки с подпис от самия Дейвид Култард.