Дейвид Култард и екипът на RedBull купонясват в Bushido club след мегашоуто в Пловдив

Фантастичният болид RB 7 ще бъде паркиран пред входа на клуба

15.06.2022 20:00 17733 0
Дейвид Култард и екипът на RedBull купонясват в Bushido club след мегашоуто в Пловдив

Bushido club в комплекс "7 POINTS" е мястото, което звездата на  Formula 1, Дейвид Култард и екипа на RedBull са избрали за партито след мегашоуто на Гребната база , което ще се проведе на 25 юни. Както TrafficNews вече съобщи, там звездата на Formula 1 ще покаже истинската мощ на болид RB 7.

След демонстрацията, болидът ще бъде паркиран пред клуба и всички фенове ще могат да си направят снимки. Домакините на партито са организирали welcome drink за всички гости на Bushido, които ще копунясват с шампиона на Формула 1. 

Подготвеното парти, естествено, ще бъде тематично, а шоуто този път няма да остане само на сцената на клуба , а ще бъде изнесено и отвън. 

Шоуто на Гребната ще започне в 19 часа и ще продължи 2 часа, а програмата включва любимите на българската публика поп изпълнители 100 кила и Маги Джанаварова; Red Bull атлетът, гуру на водните спортове - Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetic, направени в България. След това цялата компания ще се премести в най- популярния пловдивски клуб. 

Гребна база ще се превърна в своеобразно Formula 1 селище. Тематични изложби, Red Bull Shop с любимите ни продукти от серията Red Bull Racing, възможност за снимки с болид и спечелване на шапки с подпис от самия Дейвид Култард са още някои от атракциите, които очакват дошлите на място.

Дрифт, картинг състезание и изпълнения на живо в мегашоуто с Дейвид Култард в ПловдивШоу на високи обороти очаква всеки дошъл на 25 юни на Гребна База

 

 

 

Изпрати новина