Дъщерята на Наталия Гуркова оглави световен конкурс за красота в Бразилия. Малката Джорджия Михалевич спечели титлата "Little Miss Nations" в състезанието провело се в Куритѝба. 

10-годишното момиче се окичи с престижната титла точно на празника на България - 6-ти септември, похвали се гордата майка. 

Джорджия се представи в четири тура - тур с хавайски костюми, с официални тоалети, за таланти, където изпълни песен на Adele и кръг с национални костюми - нейният беше специално подготвен от Модна къща Перлита.

Малката красавица тръгва по стъпките на майка си Наталия Гуркова-Михалевич през 2015 година , когато се окичва с титлата Малка Мис България. Оттогава тя участва в престижни модни форуми, като Sofia Fashion Week, реклами и др.

Припомняме, че през 2019-та година Наталия Гуркова стартира авторско предаване, което носи името "Те са". Миската работи в тандем с режисьора Стилиян Иванов. 

„Не се притеснявам от новото начинание. По-скоро го очаквам с нетърпение. Интересно ми е, защото за мен това ще бъде нова емоция“ – сподели тогава пред Trafficnews.bg Наталия. 

Гуркова разкри пред TrafficNews какво ще има в новото й предаванеБившата Мис България и режисьорът Стилиян Иванов дебютират с “Те са“ на 1 февруари