"Мис България" 1998 Наталия Гуркова разкри пред TrafficNews.bg какви са очакванията и амбициите й в новото й авторско предаване „Те са“, което тя ще прави съвместно с режисьора Стилиян Иванов.

Стартът на предаването ще бъде на 1 февруари. Гуркова обясни, че снимките за първия епизод предстоят. „Досега не съм се занимавала с това, но тази идея ми е от много време. И преди съм работила със Стилиян.

Снимала съм се в един от неговите филми и още тогава възникна тази идея, но аз живеех в чужбина и така или иначе не се осъществи. Но ето, че сега му дойде моментът. Ще работим заедно за което много се радвам“ – сподели красивата миска.

Веднъж седмично в рамките на 24 минути тя ще търси отговори на въпроси от знакови личности. Хора от политиката, шоубизнеса и спорта ще споделят за своите успехи пред водещата. Освен интервютата, ще има и теми свързани с изкуството и българската история.
„Заедно със Стилиян го правим. Има над 20 години опит, над 43 филма, над 1000 телевизионни предавания. Човек с изключително голям опит в тази сфера“, каза Наталия.


Интервютата ще се снимат в типична за госта среда. Ще има и такива извън България. А английските субтитри ще бъдат нещото, което ще различава предаването „Те са“ от останалите български предавания. „Не се притеснявам от новото начинание. По-скоро го очаквам с нетърпение. Интересно ми е, защото за мен това ще бъде нова емоция“ – споделя пред Trafficnews.bg Наталия Гуркова.