Пловдивчанката Натали Каймаканова, дъщеря на бившият областен управител Венцислав Каймаканов, каза заветното "Да" на момчето, откраднало сърцето й - Мартин Божаков. Неповторимото предложение за брак стана на остров Бали, където влюбените в момента са на почивка. 

Мартин бе организирал уникална изненада - надпис "Натали, ще се омъжиш ли за мен?" с голямо сърце, направени от цветя и вечеря под звездите, на ръка разстояние от морето, отразяващо лунната светлина. 

Точно като от романтичен филм, Мартин паднал на колене пред своята любима с малка кутийка в ръка, в която имало красив диамантен пръстен. 

"Понякога, като с магия, светът изчезва, времето спира и оставаме само аз и ти...завинаги! Обичам те" - написа щастливата Натали Каймаканова.

Вече повече от седмица двойката са на екскурзия на остров Бали, където са отседнали в луксозния InterContinental Bali Resort, намиращ се по протежение на залива Джимбаран, а стаите са декорирани с балийски произведения на изкуството. Те се наслаждават на редица приключение, които предлага екзотичната дестинация. 

Пловдивчанката каза така чаканото "да" само месец, преди да навърши своите 25 години. Натали е дъщеря на бившия областен управител и депутат Венцислав Каймаканов и през тази година завърши право в Пловдивския университет. 

Бъдещият й съпруг Мартин Божаков, който също е от Пловдив, пък е професионален модел и футболист.