Дарина Павлова, която повече от месец гостува на голямата си дъщеря в Дубай, е сред оцелелите при големия пожар, обхванал луксозния хотел „Адрес Даунтаун” на метри от „Бурж Халифа”, където подготвяха грандиозно пиротехническо шоу с 1,6 тона фойерверки за посрещането на новата година. Тя била на терасата на пламналата 63-етажна сграда. Малко преди настъпването на 2016-а огънят обхвана високата 300 метра сграда и отломки от фасадата започнаха да падат безразборно на улицата.

Ето какво написа Дарина Павлова веднага след инцидента във Фейсбук:

Нощта започна добре. Имах щастието да бъда с моите приятели на терасата на „Адрес Даунтаун” хотел и чакахме невероятната гледка на фойерверките от „Бурж Халифа”. След това огънят започна и се разпространи за минути. Беше лудо и страшно! Благодаря на Господ, че всички успяхме да избягаме и да се отдалечим на далечно и безопасно разстояние.

Вече е първият ден на 2016 година. Свежо начало. Новата глава от живота ми очаква да бъде написана. Ще си задавам нови въпроси, ще прегръщам и ще обичам. Ще откривам нови отговори и след това ще продължавам да се променям, да се наслаждавам на живота и да опознавам себе си.

Щом огънят от последната нощ на 2015 година не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може!

Дарина пусна своя снимка от новогодишната нощ, пише Епицентър.бг. Тя е в Дубай при доведената си дъщеря Венци, която роди в края на септември дъщеричката си Алба. За празниците в края на годината от щатите долетя синът й Илия-Калоян, който е студент там.