Лятото дойде, но тази година е по-различно от това, което помним до момента. Въпреки топлото време и предположенията, че коронавирусът ще изчезне благодарение на горещините, той все още върлува сред нас. Този факт обърка плановете за летни почивки на много от нас, но пък родните звезди, въпреки случващото се, успяха да си подарят по някоя и друга релаксираща ваканция.

Летните горещини провокираха любимите изпълнители на България да потърсят прохлада край морския бряг. След първата порция плажни снимки, тази седмица популярните личности изкушават последователите си с нова доза интригуващи кадри по бански.

Едни избраха сигурното и забегнаха към родното Черноморието и Балкана, а други без капка притеснение стегнаха куфарите за съседна Гърция и други близки дестинации. 

И разбира се, споделиха снимки от своята почивка в социалните мрежи: 

Александра Петканова

Повелителката на социалните мрежи Алекс Петканова публикува горещи снимки от Халкидики. След като събра погледите на плажовете у нас, сега моделката се засили към Гърция, за да посъбере още доза летни емоции. 

На новите кадри в профила и, тя отново събра множество лайкове и впечатли с бляскав стайлинг и перфектни форми. 

Никол Станкулова

Чаровната синоптичка Никол Станкулова успя да съчетае почивката си. Първо посъбра загар на Созопол, а в момента се намира на Халкидики, където продължава да трупа летни емоции. Кадрите веднага натрупаха безброй харесвания и коментари, а Никол изглежда както обикновено - ослепително. 

Златка Райкова и Благой Георгиев

Златка Райкова и половинката и Благой Георгиева избраха да почиват в дива горска резиденция, разположена в полите на Стара планина и непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица. Двойката сподели прекрасни снимки от ваканцията си, заснети сред красивата природа. 

Андреа

Към Благоевград се запъти и бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев - Андреа. Тя избра да плажува край басейна на популярен в града комплекс и без притеснение показа формирате си, след като се раздели с близо 15 килограма. 

Екскурзията си певицата съчета с посещение на поетичното село Златолист, където е живеела пророчицата Преподобна Сотойна. 

"Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му като, че хиляди души, мигове, болки и щастие са запечатани в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава! Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за Вас, за близките Ви хора, за житейския си път. Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният,величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие - сякаш времето е спряло."

Райна

В родния Сандански е и изпълнителката Райна. Тя показа тренирано дупе и нажежи страстите до червено с огнен бански край басейн в града. Певицата събира тен разгара на лятото и въпреки, че е запалена пътешественичка, тази година ще трябва да се задоволи с пътувания из страната заради пандемията. 

Николета Лозанова и Ники Михайлов

Николета Лозанова също предпочита да не пътува извън страната и е отседнала заедно с дъщеря си Никол и любимия Ники Михайлов на родното Черноморие. Te са избрали курорта Поморие, а Ни Ло вече може да се похвали с шоколадова кожа. 

Алекс Раева

На родното Черноморие е и Алекс Раева. Чаровната водеща не е уточнила къде е отседнала, но по хаштага #blacksea разбираме, че е у нас. Тя публикува в профила си колоритна плажна снимка, на която позира с шарена сламена шапка и голяма усмивка. 

Кубрат Пулев

Черно море е изборът и на боксьора Кубрат Пулев. В няколко свои сторита спортиста сподели няколко красиви видеа от Балчик и написа "Защо да пътуваме, където и да е, да се редим по безумни опашки, като рая е при нас?! Черно море."

Зайнеб Маджурова

Със слънчеви кадри от Созопол, пък се похвали репортерката Зайнеб Маджурова. От кадрите личи, че тя се чуства истински щастлива, когато е близо до морето. Емоциите и потвърждава и текст, който блондинката е добавила към публикациите си - "Онази сол, без която не мога" - пише Зайнеб. Репортерката изгллежда в страхотна форма след раждането, а плажният и стайлинг също е на високо ниво. 

Диляна Попова

Moделът Диляна Попова плажува на къмпинг Градина край Созопол. Красавицата и този път събра овациите в социалните мрежи със снимките си, но успя и да изненада своите последователи с новата си визия, която е доста драстично предизвикателство. Диляна вече не е в отбора на брюнетките, а също така и дължината на косата й е доста променена.

Ники Илиев

Ники Илиев, пък е на море в Лозенец, в компанията на любимото си куче Анджи. "На море с Анджи, която още се страхува от вълните, както когато беше бебе. Без да осъзнава, че е пораснала и няма как пак да я обърнат. Но всичко е процес", пише той под поста с домашния си любимец.

Златка Димитрова

На плаж Корал солени емоции събира плаймейтката Златка Димитрова. Усилените тренировки във фитнеса си казват думата, тъй като брюнетката показва мускулесто тяло, бицепси и плоско коремче с ясно изразен 6-pack, за което голяма част от дамите биха и завидели. На морската почивка тя е заедно със сина си Миро и любимият мъж - фитнес инструктора Кирил Танев.

Към Приморско се отправи Евгения Джаферович. Половинката на Ваня Джаферович шерна кадри както от морския бряг, така и от хотела, в който е отседнала. Блондинката се хвали с изваяно тяло, а летните емоции навярно тепърва и предстоят. 

С екзотика от Instagram ни зарежда и Деси Слава, която е заложила на огнени цветове и морски шик. Коя обаче е дестинацията, която е избрала жената с най-ангелския глас в поп-фолка не става ясно. 

До нашето море се отби наскоро и фолк звездата Преслава, която беше с компанията на дъщеричката си Паола и сестра си Ивелина Колева. 

Най-новата публикация на Цветелина Янева също бе повод за мнозина да преминат на лятна вълна като последват примера й и си откраднат време за релакс край басейна.

Примата на модерния фолк Глория е в любимата си Гърция и пълноценно се наслаждава на своята ваканция след представянето на новите си проекти. Както обикновено, тя събра редица комплименти за визията си и показа тяло на богиня. 

На южната ни съседка почива и снахата на Маги Халваджиян - Александра Енева. Там тя е заедно със съпруга си Еди Халваджиян и двете им прекрасни деца. Блондинката взриви мрежата с екстравагантни и цветни снимки, с които отново доказа, че е истинска модна диктаторка. 

В Гърция отседна и моделът Бориса Тютюнджиева. Тя също зарадва последователите си с горещи кадри от плажа, а от публикациите и става ясно, че тя е в компанията на приятели и вероятно годеника си, който към момента не е представила официално. 

Певиците Алекс и Влади също избраха България за своята морска почивка. Двете екзотични хубавици публикуваха страхотни снимки от морето край Златни Пясъци и накараха мъжката аудитория да остане безмълвна.

Бившата половинка на режисьорът Ники Илиев - Саня Борисова, пък е на романтичен воаяж в Париж. Според слухове, актрисата отново се носи на крилете на любовта. Чаровната блондинка има нов мъж до себе си, но упорито отказва да разкрие самоличността му. Актрисата сподели фотос от Париж, но на снимката се вижда само тя.

 

Мис България Ивайла Бакалова завърши месец юни с почивка на Созопол, а в момента се намира в... любимата Италия. Навярно ситуацията с коронавируса и факта, че Италия бе една от най-засегнатите страни в Европа, не я плаши. Българката се е отдала на множество разходки, а в профила и всекидневно се появяват нови снимки, а коментарите под тях са само положителни.

Южната ни съседка Гърция избраха още Моника Валериева и Алисия. Двете дами прекараха няколко релаксиращи дни на невероятния остров Санторини, но вече се прибраха у нас.

Почивката на Моника бе помрачена и тя не успя да посети любимия Миконос, след като се наложи да се прибере скорострелно в България, за да си направи PCR тест за COVID-19 и да спре евентуално разпространение на заразата. Причина за това станаха положителни резултатите на нейна приятелка, с която Валериева е имала контакт. Двете са прекарали няколко дни на родното Черноморие, като според тях заразата е тръгнала от заведение, което са посетили.  Моника Валериева обаче няма коронавирус, а теста и е отрицателен. 

Моника Валериева със скандални снимки от остров СанториниМоделката е отседнала в луксозен комплекс, където нощувката започва от 1500 лева за двама

Алисия обаче нямаше проблем и след Санторини се отправи към Миконос. Певицата сподели кадри от един от най-известните плажове на дестинацията, но от тях стана явно, че тузарското място е почти празно. Въпреки това Алисия посъбра завиден бронзов загар и демонстрира впечатляващо спортно тяло.

Алисия хвърли смут със снимка от плаж на остров МиконосПустее мястото, което посреща световния елит и куп звезди – Nammos Beach

На Санторини е и звездата от "Биг Брадър" 3 и бивша репортерка на "Папараци" - Лили Ангелова. Именно на гръцкия остров пловдивчанката отбеляза своя рожден ден, а за изненадите се бе погрижил нейният съпруг. Освен почивка, той и подари вечеряв най-известната таверна на острова, до която може да се стигне само по вода. Междувременно, Лили Ангелова се радва и на още куп летни емоции и пътешествия с яхта на Халкидики, където заедно със семейството й живеят през лятото.  

Лили Ангелова празнува ЧРД в емблематична гръцка таверна насред ЦикладитеЛюбимият мъж на пловдивчанката я изненада с романтична почивка на остров Санторини