След като се отдаде на почивка на гръцкия остров Санторини, фолк звездата Алисия продължава здраво напред с летните емоции и отпраши за негово парти величество Миконос. 

Стори на звездата в Инстаграм обаче определено хвърли смут в нейните последователи. Става въпрос за видео, на което е заснето мястото, което посреща световния елит и куп звезди – Nammos Beach Club. 

Ако се върнем в изминалата 2019 година по това време, мястото гъмжеше от туристи, сега обаче нещата не стоят така. Въпреки че времето е горещо, слънцето жарко пече, а яхти кръжат из морето... хора няма, а шезлонгите са празни. 

Самата Алисия показа своето недоумение от видяното и добави към своето стори хаштаг #seasonopen и добави емотиконка, която с вдигнати ръце и тъжен поглед показва, че всъщност сезона въобще не е започнал. 

Nammos отваря врати през 2003 година и пише своята история всяко лято. Неговите посетители често присъстват в лъскави списания, независимо дали говорим за актьори, певци, модели или бизнес магнати.

Мястото е територията на милиардерите и цените определено не са по джоба на всеки. Телешки стек може да хапнете за 1200 евро, салата за 150 евро, а ако желаете просто фрапе ще трябва да платите 70 евро. Цената за шезлонг на първа линия на плажа, пък е 5000 евро. Там се намира и Nammos Villages – една истинска концепция за лайфстайл със завладяваща атмосфера, която може да се разгледа напълно безплатно и да си направите готини снимки. 

Въпреки коронавируса, Алисия прекара няколко незабравими дни изпълнени със забавления и показа, че не се страхува да пътува. Днес тя вече е у дома, за да открие сезона и по родното Черноморие с участие в популярна дискотека. 

От първо лице: Раят на бохемите - негово парти величество МиконосБизнес магнати и звезди от цял свят се стичат на гръцкия остров, плащат по 5000 евро за шезлонг и чадър