Моника Валериева отново успя да скандализира мрежата с кадри, заснети на остров Санторини. Към гръцката дестинация тя потегли вчера, с полет от ВИП терминала на летище София. 

На свои лайфове в Инстаграм тя неведнъж споделяше, че пътуването адски и липсва, предвид коронавирусната пандемия и сега, най сетне, успя да "избяга" от границите на България. 

Още с пристигането си на Санторини, Моника Валериева показа мястото, което е избрала за своята почивка - луксозен комплекс, в който нощувката започва от 1500 лева за двама. 

Моделката не споделя с кой дели едно легло, но за сметка на това не остави нищо на въображението и махна всички дрехи, предвид жаркото слънце и високите температури в южната ни съседка. 

Естествено, провокативните фотоси се харесаха най много на мъжката половина, които даваха своите лайкове един след друг. 

На първата публикация, Моника показва задни части "тип Кардашиян", които придоби посредством пластична интервенция в клиника в Истанбул. 

На следващата снимка, пък на фокус са силиконовите гърди на Валериева. Пред обектива тя позира без горнище и със завидно самочувствие.