Най-актрактивният клуб в България от веригата Megami Club, стъпи в Пловдив точно преди една година. За това време се наложи като клуба с най-добрия интериор, ентъртеймънт и обслужване. С изненадващи, добре организиран и впечатляващи шоупрограми и тематични партита, Богинята на нощния живот постави нови правила, които всички спазват.

През изминалите четири вечери Megami Club Plovdiv отбеляза по специален начин своя първи рожден ден. Всичко започна в сряда с уникалното участие на гръцката звезда Giorgos Giasemis. Той има тотални хитове в кариерата си, а може да се похвали и с дуетни парчета с българските поп-фолк звезди Анелия, Цветелина Янева и Константин. Пред родната публика той направи блестящо парти.

Огън жената на поп-фолка - Камелия завихри достоен купон в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Певицата има и нов супер хит - "Името ти", който изпълни няколко пъти за публиката.

С грандиозно откриване и много шум гостите посрещна Мария в петъчната нощ. Актуалната певица поздрави Megami Club Plovdiv по повода и обеща вечерта да е незабравима. Всички знаем, че Мария държи на думата си и спази своето обещание. Същата вечер купонът на първия рожден ден на Богинята на нощния живот продължи с Гъмзата Брас шоу. Най-известният тромпетист в България и музикантите с него бяха жестоки в заведението. С песните на живо те създадоха уникална атмосфера в празничната нощ.

Освен с любимите музикални звезди, Megami Club Plovdiv отпразнува рождения си ден и с много други изненади за своите гости. На звезден фото кът всички се снимаха още на входа, а карикатурист пресъздаде обстановката от интересна гледна точка. Златен дракон пък цяла нощ беше сред публиката. Присъстващите се насладиха и на единствено по рода си в България лазерно шоу.
Седмицата, в която Megami Club Plovdiv отбеляза своя рожден ден, завърши в събота. Финалът беше грандиозен. TOP OF THE TOP Birthday партито беше супер зрелищно, както подобава!

Богинята на нощния живот, която през изминалата седмица отпразнува своя първи рожден ден, има новина. Истинско звездно нашествие ще преживеят гостите на клуба през следващите парти нощи. Вижте за какво става въпрос.

Самият той , "Mr. King" - Константин ще повлече късметлийски крак в Megami Club Plovdiv. Това ще се случи в сряда вечер, когато партито е гарантирано, а входът ще е свободен за студенти.

Звездата, която възхити своите почитатели с последния си музикален проект, дуетът с Кириакос Георгиу "Подлудяваш ме" - Анелия ще е под светлините на прожекторите в Богинята на нощния живот в четвъртък. Нейните хитове ще бъдат кулминацията на парти вечерта. Вход свободен за студенти.

Единствената и неповторима Преслава ще пее за всички вас в Megami Club Plovdiv в петък. Интересът към нея е нестихващ и дори става все по-голям, което е доказателство, че изпълнителката на "Да гори в любов" си върши перфектно работата.
Точно на 1 декември (събота) в заведението ще има звездно тематично парти, наречено "Let me love you". Заповядайте да му се насладите на живо.