Всяко чудо за три дни! В случая обаче не са три дни, а за три месеца. Толкова продължи животът на "първия бутик на висша мода" в Пловдив "Монтенаполеоне 10", открит с гръм и трясък  през април на Главната. Миски и плеймейтки минаха по червения килим към оазиса на дизайнерските стоки, който трябваше да е пловдивската реплика на прочутата улица с бутици в Милано. 

Собственикът на триетажният магазин Давиде Тадей  заяви, че целта му е да превърне Пловдив в модна столица, а неговият магазин е първата крачка към това. И обеща пловдивчани и гостите на града да откриват в бутика му най- новите колекции на световноизвестните марки Roberto Cavalli, Versace, Armani, Dolce & Gabbana, Philipp Plein, Moschino, Business Boy и други.

Претенциите му бяха посрещнати скептично още в самото начало, тъй като в града от години работят няколко бутика, в които зареждат последните модни линии на най-търсените марки от високия клас дрехи и обувки.  Макар и с луксозен дизайн, бутикът предлагаше доста семпъл асортимент. 

Факт е, че хората, които препочитат дизайнерски стоки, следят внимателно новите колекции, цените у нас и в чужбина, а също така и в онлайн магазините. Рядко някой от тях би се излъгал да плати по-висока цена за дреха или чифт обувки, които са от стар сезон и могат да бъдат намерени в големите аутлети на марките в Европа.  

Преди няколко дни витрините на бутика бяха изпразнени и в момента триетажната сграда е тъмна и празна. Само лъскавият надпис напомня за краткотрайната слава на магазина.