Хаус бийт, стотици пълни чаши, еротика и много емоции съпътстваха откриването на култовия клуб Vision в Пловдив, след като заведението за кратко бе в творческа почивка. 

Оказа се, че паузата за освежаване на пространството е била изключително ползотворна. Всички гости останаха очаровани от новия дизайн на клуба. Интериорът във Vision е напълно преобразен и сякаш е съобразен именно с предстоящия зимен сезон.

Атмосферата на заведението е запазена, ала е привнесен разчупен елемент с елегантни дизайнерските решения. Новият му вид си пасна до съвършенство с първото парти, които откри сезона. DJ РОCCO се погрижи всички гости да почувстват музиката в себе си с разтърсващи хаус сетове.

Екипът на Vision, начело с едни от най-опитните бармани под тепетата, беше приготвил десетки изненади за утоляване на жаждата. Екзотичните танцьорки нажежиха страстите до точката на кипене, а на входа всички гости бяха посрещнати от изкусителната риалити звезда Ирена Добрева.

Заведението и паркингът бяха окупирани като същински мол по време на „Черен петък“, а партито за гранд откриването продължи до сутринта.