Три дни след махленския скандал между бившите гаджета - миската Александра Богданска и Лудия репортер Даниел Петканов, тя заяви, че е в болница. „Получих нервен срив. Не издържах. Това е причината да мълча. Резултат от цялата лошотия на хората, които съдят без да знаят“, заявила Богданска пред 168 часа. В истински медиен феномен се превърна долнопробната караница във фейсбук на лудия репортер на Милен Цветков и моделката.

Само за два дни скандалът събра 31 хиляди харесвания, 1800 споделяния и 3400 коментара. Създадени са и няколко групи в социалните мрежи, които да подиграват и осмиват миската. На 5 септември Даниел Петканов пусна взривяваща публикация в профила си, чрез който публично унижи вече бившата си приятелка. На двете снимки се вижда как миската е в компанията на друг мъж в самолет - самолетът, с който тя се прибра от Италия в България.

Повече за скандалната публикация четете ТУК

Веднага след това тя разкрила пред изданието, че двамата поддържат връзката си без излишни ограничения, което ги мотивира да са заедно. В поста си Петканов потвърждава това, като описва - че досега не му се е налагало да й рови в телефона, защото не се е съмнявал в нея. Идва момент обаче, в който му се налага да погледне. Късно през нощта тя получава съобщение от италианец, от което става ясно, че моделката е имала някакъв контакт с него, и чашата преляла.

Репортерът разкрива, че тя е поддържала сексуални отношения с кастинг продуцент от Холивуд. Петканов обяснява постъпките й като начин за пробиване в киното.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg