Бившата на футболиста Благой Георгиев - Джизъса явно напълно го е изхвърлила от живота си и вече се радва на ласките на друг мъж. До момента тя само прикрито показваше новата си половинка, но след последните публикации, рускинята Осмер Омерова вдигна завесите. 

На последните кадри, които тя сподели в личния си профил, красавицата смело показва мъжа до себе си и по всичко личи, че двамата са много щастливи.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Esmer Omerova (@omerova_esmer33) on

Те позират на езерото Sevan в Армения, а същевременно из социалните мрежи плъзна снимка, на която рускинята показва годежен пръстен. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

????

A post shared by Esmer Omerova (@omerova_esmer33) on

Шампионката по танго засне обсипания с диаманти пръстен, а фон на кадъра е именно щастливецът, откраднал сърцето ѝ. "Изгубих всичко, но не съм единствена. Първо идва ураганът, после сутрешното слънце", пише под споделения от Омерова фотус.

Любопитна подробност е, че рускинята реши да разкрие връзката си едва когато експоловинката ѝ афишира отношенията си с една от легендарните плеймейтки у нас Златка Райкова.

Случващото се пък най-малко притеснява родния мачо - Благой Георгиев, който е повече от влюбен в Златка. Двамата са почти непрестанно заедно, а според слухове, русата плеймейтка дори вече е бременна. 

Русата Златка и Джизъса щракнати в култова пловдивска кръчма СНИМКИПлеймейтката и футболиста бяха засечени да обядват в заведението При Пачо

Преди ден, двамата споделиха снимка от известната Обецанова механа в Банско, където в компанията на приятели похапват вкусни български специалитети. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@blagogeorgiev_official ♥️@women_fashion_lifestyls @t.kamenov_ ????????????????????????

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on

Всъщност, русата Златка вече не е руса, защото от скоро тя премина в отбора на брюнетките. Промяната във визията на плеймейтката, която се изявява и като дизайнер, най-вероятно е свързана с появата на новата ѝ колекция. Именно Благой обаче се включи с охота да подпомогне модните начинания на своята нова любов и навлезе в ново амплоа – на модел.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@blagogeorgiev_official ♥️

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on